Om oss

Vi er et selskap som spesialiserer oss på hud produkter til ritualer i badstu eller bare hjemme i dusjen. Vår viktigste produktene er, som navnet antyder, peelinger for huden din. Alle våre signaturprodukter er håndlagde, 100% naturlige og inneholder mange håndplukket og lokale ingredienser.
Vi vil at du skal føle og lukte en genuin og naturlig opplevelse med våre produkter. Produktene tilbyr et stykke spa som alle kan ta med seg hjem og glede seg over. Tiden vi har er dyrebar, og det er viktig å bruke den muligheten for å nyte det unike øyeblikket i harmoni med kroppen og huden. Kraften i det nordiske landskapet er gjennomgående for hele vårt utvalg av peelinger. Naturlige råvarer av høy kvalitet vil sikre at huden din føles renset, forfrisket og takknemlig for naturens gaver.

Vår filosofi

                                                                                                                                     

Vi har fokus på natur- og håndverkstradisjoner, skreddersydd for din tid og opplevelse.

Omsorgen for deg selv er sannsynligvis et av de viktigste fokusene du bør ha i disse fartsfylte dagene. Våre produkter gir deg en fredelig pause med en naturlig duft, en berøring og en følelse som gir tankene en pause fra de daglige og hverdagslige rutinene. Hvis du tar akkurat den tiden og nærer kroppen din med naturlige ingredienser fra de lokale omgivelsene, vil du hjelpe deg selv til å koble av og finne tilbake til deg.

"Våre signaturprodukter er så naturlige at de er nesten rene nok til å spises!"

Bærekraftig emballasje, bruk av organiske planter og ingredienser er avgjørende for vår merkevarefilosofi. Gavene vi mottar fra naturen vil gi oss de riktige produkter til en fantastisk opplevelse.

Jerome Richter

 

Siden 2016, jobber jeg som Badstumester på Farris Bad. Farris bad er sikkert Norges beste spa og her har jeg lært blant de beste i verden om badsturitualer og skrubber. Jeg ble kåret verdensmester i kategorien peeling i 2018 og hevdet meg som Herbal King under Herbal Cup i 2019, med beste totalpoeng i kategoriene "peeling" og "avslappende badstu" ritualer. Min lidenskap for ritualer i badstu, planter og skrubb opplevelser brakte meg på banen til å åpne Peelz of Norway, en butikk/showrom rendyrket for skrubber og svette ritualer produkter. 

King of the Herbal Cup 2019

 

 

Hvert år finner en spesiell konkurranse sted i Europa. Denne konkurransen handler om å slappe av. Reglene er klare, ingen bruk av eteriskeoljer, klassisk vifteteknikker med håndklær. I Herbal Cupen bruker man stort sett friske urter, røykritualer, krydder, grener og te. Mulighetene er like store som naturen rundt oss og det skal være både peeling rituale i dampbad og aufguss rituale i badstuen. Hovedmålet er å bli avslappet med kraften fra urtene.

I 2019 presenterte jeg for juryen under Herbal Cupen et rituale basert på de tre ayurvediske doshas, og hvordan balansere alle tre for å finne ro i kropp, sinn og sjel. Programmet mitt presenterte en full kropps skrubb, ansiktsmaske, golden milk, dufter, musikk... det var en avslappende svetteøkt. Jeg ble tildelt flest poeng fra totalen av begge kategoriene og vant tittelen King of the Herbal Cup.
Dette er noen av opplevelser i også kan tilby, om du er på besøk på Farris Bad eller er interessert i å oppleve i en badstu som du har tilgang til.